PIZZA
fra i gĂĄr.
Greit det, når man har gode rester fra lørdagen 🙂
1 tsj gjær
1/2 ts salt
1 dl varmt vann
1 neve havregryn
1 neve kruskakli
litt olivenolje
eltes med hvetemel
heves ca 20 minutter
Bruker resten av hakkede tomater m/hvitløk
som saus til pizzaen
Â
1 champinjong
litt paprika
litt purreløk
1 charlottløk
1 ss melange
1 neve ruccola
salt og pepper – blandingskrydder – etter smak
2 skiver hamburgerrygg
Ost pĂĄ toppen
200 grader i ca 15 minutter
#hjemmelagetpizza #pizza #purreløk #hamburgerrygg #ost #champinjong #charlottløk #paprika #hakkedetomater #hvitløk #olivenolje #gjærdeig #havregryn #kruskakli #godpizza
6 kommentarer
deilig middag dette :=) sunn variant du laga også.Her ble det lørdagsgrøt siden vi var i Måløy i går og der fikk vi pinnekjøtt ,måtte ha noe lett i dag da
Mmmm pinnekjøtt er godt ja 🙂 Og grøt er helt ok på en søndag det. Jeg er veldig glad i grøt!
Den så veldig god ut. 🙂
Veldig god!
Den så deilig ut du 🙂 Hjemmelaget pizza er topp 🙂
Helt topp!