PLOMMEDESSERT
med litt ekstra.
Når man har frosset ned plommer fra egen hage, så må man bruke de også.
Jeg har kommet over flere poser med plommer som jeg hadde glemt 🙂
Jeg elsker plommegrøt med sukker og melk på.
Her er min plommegrøt, steg for steg 😀
Jeg hadde noe frossen frukt jeg også hadde glemt av – bare litt igjen i en pose så de fulgte med denne gangen.
Lar det koke en stund.
Så er det potetemel som skal gjøre det til grøt.
Jeg hadde 3 toppede teskjeer i et glass – men kunne nok brukt spiseskjeer.
Da vet jeg DET til neste gang.
Rører potetmelet ut i litt vann, og tilsetter mens rører godt.
Det tykner.
Jeg har også tilsatt sukker.
Men det kan jeg også tilsette mere av – alt etter smak.
Her er desserten.
Den ble tykk, men ikke tykk nok.
Så jeg hadde litt for lite potetmel i.
Men godt er det!
Mmmmmmmmmmmm <3
#plommer #dessert #frahagen #plommegrøt #plommedessert #blogg #mat #hagenmin
herlig,og litt morsomt også for jeg tenkte på den deserten i går ) hadde så lyst på og tenkte det må jeg lage i morgen,altså i dag hi hi .Ja vi som er velsignet med frukt fra egen hage må bruke det,ingen vits å fylle frysa uten å ha det som plan
fruensvilje: Ikke sant 😀 Nå blir det gode desserter fremover 🙂 Jeg har litt kirsebær også som er frosset……….. kan bruke den til saus kanskje? eller blande i dessert………….får se 🙂 Kjekt å ta og ta i bruk 🙂
når du sier det så tror jeg jammen att jeg også har noen kirsebær )
fruensvilje: 😀 !!
Namm..ja det smaker så godt når det er hjemmeplukka og hjemmelaget! Ha en flott ny dag!
dvergpinschere i mitt hjerte: Ja ikke sant 🙂 Ha en flott dag du også 😀
Åå så godt 🙂
Iselin Renée: Ja!!! Nydelig <3
Så godt det så ut! 🙂
elisebr: Kjempegodt!!